Paras Lysi Omega-3 tuote minulle

Laadukas omega-3 valmiste sisältää riittävästi EPA ja DHA-rasvahappoja ja juuri niiden terveysvaikutukset on parhaiten dokumentoitu. Kalaöljyvalmisteita voi verrata keskenään juuri vertailemalla EPA- ja DHA-rasvahappopitoisuuksia.

Jokaiseen päivään, koko keholle, läpi elämän

Omega-3 rasvahapot ovat elimistölle välttämättömiä yhdisteitä, joita kehomme ei pysty itse valmistamaan. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että omega-3 rasvahappojen saanti on säännöllistä ympäri vuoden – myös kesäaikaan.

Luotettavista ja vastuullisesti tuotetuista Lysi Omega-3 -tuotteista saat elimistön tarvitsevia omega-3-rasvahappoja. Osaan tuotteista on lisätty myös D- ja E-vitamiineja.

Lysi-sarjasta löytyy jokaiselle käyttäjälle sopiva Omega-3-valmiste päivittäiseen käyttöön.

Paras Lysi-tuote minulle

Lysi-sarjasta löytyy jokaiselle käyttäjälle sopiva omega-3-valmiste päivittäiseen käyttöön. Luotettavista Lysi-tuotteista saat tarvittavia omega-3-rasvahappoja. Osaan tuotteista on lisätty myös D- ja E-vitamiineja.

Lue lisää

Vastuullisuus

Lysin toiminnan kulmakivi on vastuullisuus ympäristön hyvinvoinnista. Kalanpyynnissä noudatetaan kestävän kalastuksen periaatteita ja pyyntiin käytetään vain elinvoimaisia, uusiutuvia kalakantoja, joiden olemassaolo ei ole uhattuna.

Lue lisää