Lysi yhteistyössä Tanssii Tähtien Kanssa

Suomalaisille tuttu Lysi-omega3-kalaöljy nähdään tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmayhteistyössä MTV3-kanavalla. Hyvinvointia edistävät Lysi kalaöljytuotteet istuvat saumattomasti yhteen ohjelman kanssa, joka kannustaa liikkumisen energiaan ja itsensä haastamiseen positiivisella tavalla.

Lysi on maailman suurin kalanmaksaöljyjen ja kalaöljyjen valmistaja, jonka tuotteet sisältävät sydämen hyvinvoinnille tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja A-vitamiineja. Lysi-kalaöljytuotteiden valmistukseen käytetään vain kestävistä kalakannoista pyydettyjä kaloja.

Haluamme tarjota suomalaisille vastuullisia tuotteita ja palveluita terveyteen ja hyvinvointiin. Hyvinvointi on vahva trendi, jonka merkitys on entisestään korostunut COVID-19-pandemian aiheuttamissa poikkeusolosuhteissa, ja laaja tuotevalikoimamme tukee ihmisiä oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Yhteistyöllä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kanssa haluamme kannustaa ihmisiä ylittämään itsensä ja tuoda positiivista energiaa syksyyn.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmayhteistyöhön näkyy MTV3-kanavalla 6.9.–29.11.2020 ja ohjelman lisäksi apteekeissa ja päivittäistavarakaupoissa sekä Lysin sosiaalisen median kanavissa https://www.facebook.com/Lysi.fi/ ja https://www.instagram.com/lysi.suomi/

Markkinoija Oriola.

 

Paras Lysi-tuote minulle

Lysi-sarjasta löytyy jokaiselle käyttäjälle sopiva omega-3-valmiste päivittäiseen käyttöön. Luotettavista Lysi-tuotteista saat tarvittavia omega-3-rasvahappoja. Osaan tuotteista on lisätty myös D- ja E-vitamiineja.

Lue lisää

Vastuullisuus

Lysin toiminnan kulmakivi on vastuullisuus ympäristön hyvinvoinnista. Kalanpyynnissä noudatetaan kestävän kalastuksen periaatteita ja pyyntiin käytetään vain elinvoimaisia, uusiutuvia kalakantoja, joiden olemassaolo ei ole uhattuna.

Lue lisää